Ervaar de kracht en liefdevolle impact van een ceremonie.


Wie zijn wij?

Hi lieve jij, zo fijn dat je hier bent. Wijn zijn Romane en Lenette, welkom! 

Een vriendschap sinds 2018, die zich ieder jaar meer en meer is gaan verdiepen. Waarbij we elkaar op ons unieke spirituele pad hebben zien vallen, opstaan, groeien, bloeien en dit nog altijd doen!

Romane heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in Holistische Coaching en Energy Healing. Lenette specialiseerde zich in Yoga. 

Vanuit hier voelde we dat het tijd was om onze kennis, eigen ervaringen tot kracht te bundelen en dit te delen met anderen. 

Het begin van: Blooming🌼

Waar verzachting, verbinding, vertrouwen en verdieping centraal staan. 

Waar er ruimte wordt gemaakt voor alles wat voelbaar is in het moment. Zonder oordeel, met compassie, zachtheid en liefde.

Een plek waar je helemaal mag zijn en gedragen wordt door ons. 

Ready for a deep loving journey to bloom from within?

Zo ervaarde zij onze ceremonies.

Absoluut! Veel van onze deelnemers hebben nog nooit eerder cacao gedronken, yoga gedaan en/of een ceremonie bijgewoond. Wij zijn ons hier bewust van en maken met deze intentie onze ceremonies zo toegankelijk mogelijk voor iedereen. Wij begeleiden je er met alle liefde doorheen waar je op dit moment ook bent in jouw journey. 

Ja! Iedereen is welkom, ongeacht je leeftijd of met welk gender je je identificeert.

Elke ceremonie is weer een compleet nieuwe ervaring en uniek opgebouwd. Echter, komen de elementen van cacao, yoga en een energy groepshealing in de meeste van onze ceremonies voor. De inhoud baseren we op de locatie en aan een eventueel thema. 

Zuid-Holland, waaronder grotendeels in Rotterdam en Den Haag. We hebben het doel om uit te breiden en meer verspreid over het land ceremonies te hosten. Mochten de groepsceremonies voor jou te ver weg zijn, dan kunnen we ook naar jou toekomen d.m.v. een privé ceremonie!

Meet Romane

Begin 2018 ervaarde ik een keerpunt in mijzelf en in mijn leven. Ik ervaarde veel onrust in mijn hoofd en lijf, zette de ander altijd boven mijzelf en ik had geen idee hoe ik met mijn negatieve gedachten en emoties moest omgaan.

Diverse boeken over spiritualiteit en persoonlijke groei kwamen op mijn pad. Toeval? I don't believe so! Dit was mijn teken. Ik was klaar om mijzelf op een dieper level te leren kennen, mijn schaduwkanten onder ogen te zien, heling toe te laten en vanuit mijn hart te leren leven in plaats van vanuit mijn hoofd.

Ik behaalde mijn certificaten in Toegepaste Psychologie, Meditatie, Holistische Coaching, Aromatherapie, Innerlijk Kind werk, Emotioneel Evenwicht, en Holistische Massages.

Ik verdiepte mij verder in energiewerk. Wat zich onbewust afspeelt in ons heeft zoveel impact op de realiteit waarin we ons bevinden. Onverwerkte emoties en impactvolle gebeurtenissen blijven vaak hangen in ons lichaam en uiten zich door middel van fysieke of psychologische klachten. Ik behaalde mijn Reiki 1 en na een jaar lang geven van energy healing sessies, behaalde ik mijn Reiki 2. Wat een mega bijzondere en helende sessies heb ik mogen meemaken!

Het bovenstaande (en nog veel meer) neem ik mee in zowel groepsceremonies als privé-ceremonies samen met Lenette.

Ik kijk er onwijs naar uit je te ontmoeten. 🤎

Meet Lenette

Als kind had ik vanaf jonge leeftijd te kampen met veel angsten en een dwangneurose. Ik leerde al snel dat ik hoogsensitief was en de wereld voelde vaak als een enorm overweldigende plek. Ik wist niet beter dan altijd vanuit mijn hoofd te leven en voelde mij losgekoppeld van mijn lichaam en alles wat zij mij probeerde te vertellen.

In 2019 vond er een kantelpunt in mij plaats. Ik was klaar om te helen. Op de yogamat vond ik mijn antwoorden. Dit was de plek waar ik mijn rust en zachtheid in mezelf ontdekte en de poorten naar mijn spirituele zelf werden geopend. Enkele jaren later besloot ik om in mijn eentje naar Bali te reizen om mijn yoga teacher certificaat te behalen. Ik was er klaar voor om de kracht en magie van yoga door te geven!

Ik heb les gehad van teachers vanuit de hele wereld en pas al deze lessen inmiddels toe in mijn eigen leven. Vanuit deze kennis, en mijn eigen spirituele pad, deel ik dit met alle liefde in ceremonies samen met Romane.

Vanuit mijn hoogsensitiviteit voel ik de wereld en mensen als geen ander aan. Hoe ik dit vroeger vooral als een last zag, heb ik dit inmiddels omgezet tot mijn grootste kracht. Het geeft mij een empathisch en inlevend vermogen dat ik prachtig kan meenemen in mijn werk.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en de magie van yoga met je te mogen delen. 🤍

Ready for a deep loving journey to bloom from within?