Over Romane,

Ik word omschreven als: empatisch, charismatisch, passievol, liefdevol en zorgvuldig. Iemand die dichtbij haar gevoel staat, makkelijk verbanden legt en een binnen no time een vertrouwde plek kan creëren. Daarnaast ben ik hoogsensitief, iets wat ik eerst ervaarde als een belemmering en wat ik nu ervaar als een grote kracht in mijn leven en in mijn werk. 

Ik weet hoe het is om ver van jezelf af te staan. Een aantal jaar geleden voelde ik mij onzeker over mijzelf en de keuzes die ik maakte in mijn leven. Ik leefde vanuit mijn hoofd en wist niet wat ik met al mijn emoties aan moest. Waardoor ik niet enkel onrust in mijn hoofd ervaarde, maar ook in mijn lichaam. 

Ik weet nog het moment dat ik dacht: dit moet toch anders kunnen? Ik melde mij aan bij een coaching traject, deed familieopstellingen, energetische behandelingen, cursussen en las ontzettend veel boeken omtrent heling – persoonlijke ontwikkeling & spiritualiteit. Ik voelde dat ik door het innerlijke werk mij steeds dieper en liefdevoller verbinden met mijzelf. Waardoor ik rust, kracht, liefde, vertrouwen in mijzelf en in de wereld om mij heen kon voelen, geven en ontvangen. 

In 2014 begon ik met het delen van mijn leven op het internet. Mijn Instagram @itisromane groeide uit tot een prachtige community. Waar we nu met meer dan 30.000 prachtige mensen bij elkaar zijn. In 2019 voelde ik diep van binnen dat ik mijn kennis & ervaring over zelfliefde, verbinding, heling, innerlijke kracht en rust wilde delen met de wereld. Dus dat deed ik! Zo ontstond de podcast: Your inner glow. Inmiddels is de podcast meer dan 150.000 keer beluisterd.

In 2020 startte ik de opleiding tot Holistisch Kinder Therapeut en haalde ik o.a. certificaten in Holistische Coaching | Toegepaste psychologie | Positieve Communicatie | Innerlijk kind werk | Energiewerk | Emotionele Evenwicht | Meditatie & Visualisatie | Aromatherapie en Chakraleer. 

Ik voelde dat ik mij dieper wilde verbinden met energiewerkOnverwerkte oude pijnen, emoties, trauma’s blijven vast zitten in ons lichaam. Deze onbewuste blokkades kunnen je onwijs beperken in je leven. Zowel op psychisch, lichamelijk als spiritueel niveau. Ik behaalde daarom mijn Reiki 1, gaf een jaar lang reiki sessies en behaalde vervolgens mij Reiki 2 diploma. 

Ik werk vanuit de holistische visie, waarbij we de mind – lichaam – emoties en energie als een geheel zien. Als één van deze vier uit balans is, volgt de ander. Door hier bewust van te worden, een duik in het diepe te nemen, kan je als het ware de kern van het probleem ontwortelen. Waardoor er op lange termijn positieve verandering kan plaatsvinden. 

Ik ben zo dankbaar dat je hier bent. Alles wat je hier vind is recht uit het hart gecreëerdIk ben hier om je te begeleiden, je unieke persoonlijke tools te geven die leiden naar het staan in je eigen kracht en het ontdekken van jouw inner glow. Zodat je volledig kunt zijn wie je bent, wie je wil zijn en het leven kan leven wat je voor ogen hebt. 

Liefs, Romane

~