Over Romane,

Ik word omschreven als: empatisch, zacht, passievol, charismatisch, liefdevol, intuïtief en zorgvuldig. Iemand die dichtbij haar gevoel staat, makkelijk verbanden legt en een vertrouwde plek kan creëren. Daarnaast ben ik hoogsensitief, wat ik eerst ervaarde als belemmering en nu als van mijn grootste krachten in mijn leven en werk. 

Ik weet hoe het is om ver van jezelf af te staan. Een aantal jaar geleden voelde ik mij onzeker over mijzelf en de keuzes die ik maakte in mijn leven. Ik leefde vanuit mijn hoofd en wist niet wat ik met al mijn negatieve emoties aan moest. Waardoor ik niet enkel onrust in mijn lichaam ervaarde, maar ook in mijn realiteit. In 2018 kwam voor mij het keerpunt. Ik weet nog het moment dat ik dacht: dit moet toch anders kunnen? 

Ik zette de stap naar een holistisch coach, deed familieopstellingen, energetische behandelingen, cursussen en las ontzettend veel boeken omtrent heling – persoonlijke ontwikkeling & spiritualiteit. Ik voelde dat ik door het innerlijke werk mij steeds dieper en liefdevoller kon verbinden met mijzelf.

Na enige tijd merkte ik steeds meer shifts in mijzelf en in mijn leven. Waardoor ik rust, kracht, liefde, vertrouwen in mijzelf en in de wereld om mij heen kon voelen, geven en ontvangen. Ik voelde dat ik mijn ervaringen wilde delen met anderen en meer kennis wilde opdoen. 

In 2020 startte ik de opleiding tot Holistisch Kinder Therapeut en haalde ik o.a. certificaten in Holistische Coaching | Toegepaste psychologie | Positieve Communicatie | Innerlijk kind werk | Energiewerk | Emotionele Evenwicht | Meditatie & Visualisatie | Aromatherapie en Chakraleer. 

Een jaar later voelde ik dat ik dieper wilde duiken en verbinden met energiewerk. Onverwerkte oude pijnen, emoties, trauma’s blijven vast zitten in ons lichaam. Deze onbewuste blokkades kunnen je beperken in je leven, zowel op psychisch, emotioneel, energetisch als lichamelijk niveau. Ik wilde deze zachte liefdevolle en tegelijkertijd krachtige vorm van heling door kunnen geven aan anderen en behaalde daarom mijn Reiki 1 volgens het originele Usui Systeem. Vervolgens gaf ik een jaar lang reiki sessies en behaalde daarna mijn Reiki 2 diploma. Inmiddels zijn we 2 jaar en honderden sessies verder. Waar ik nog steeds met een heel dankbaar hart mijn werk doe en ervaar. 

Ik leef en werk vanuit de holistische visie, waarbij we de mind – lichaam – emoties en energie als een geheel zien. Als één van deze vier uit balans is, volgt de ander. Door hier bewust van te worden, een duik in het diepe te nemen, kan je als het ware de kern van het probleem ontwortelen. Waardoor er op lange termijn positieve veranderingen, zowel binnenin jezelf als buiten jezelf kunnen plaatsvinden. 

Alles wat je hier vind is recht vanuit mijn hart gecreëerd. Ik ben hier om ruimte voor je te maken in alles wat is en speelt binnen en buiten jezelf, te begeleiden in jouw unieke ontdekkingsreis in jezelf en je gepersonaliseerde tools te geven waar nodig die je zelf kunt toepassen in je dagelijkse leven.

Zodat je volledig kunt zijn wie je bent, wie je wil zijn en het leven kan leven wat je voor ogen hebt. 

Wie weet tot binnenkort. Ik kijk ernaar uit je op wat voor manier dan ook te ontmoeten en te leren kennen! 

Liefs, Romane

Naast deze website, vind je meer over mij en mijn werk op mijn Instagram

~