Over Romane,

Ik word omschreven als: empatisch, charismatisch, passievol, liefdevol en zorgvuldig. Iemand die dichtbij haar gevoel staat, makkelijk verbanden legt en een vertrouwde plek kan creëren. Daarnaast ben ik hoogsensitief, iets wat ik eerst ervaarde als een belemmering en wat ik nu ervaar als een grote kracht in mijn leven en in mijn werk. 

Toen ik een een aantal jaar geleden in de spiegel keek zag ik een meisje wat zich onzeker voelde en zichzelf op de laatste plek zette. Ik wist niet wat ik met al mijn emoties aan moest en ik voelde mij verdwaald. Ik voelde mij de figurant in plaats van de hoofdrolspeelster in mijn eigen leven. Ik weet nog dat ik dacht: er moet toch een andere manier zijn? Boeken omtrent zelfhulp, heling en spiritualiteit kwamen op mijn pad. Ik ontdekte dat ik al die tijd leefde vanuit wie ik dacht te moeten zijn, gebaseerd op het beeld dat anderen van mijn hadden. Ik stond niet in verbinding met mijzelf en ervaarde onrust in mijn hoofd en lichaam. 

In 2014 begon ik met het delen van mijn leven op het internet. Mijn YouTube kanaal en Instagram @itisromane groeide uit tot een prachtige community. Waar we nu met meer dan 65.000 prachtige mensen bij elkaar zijn. In 2019 voelde ik diep van binnen dat ik mijn kennis & ervaring over zelfliefde, verbinding, heling, innerlijke kracht en rust wilde delen met anderen. Dus dat deed ik! Zo ontstond de podcast: Your inner glow. Inmiddels is de podcast al meer dan 150.000 keer beluisterd.

In 2020 startte ik de opleiding tot Holistisch Kinder Therapeut en haalde ik o.a. certificaten in Holistische Coaching | Toegepaste psychologie | Positieve Communicatie | Innerlijk kind werk | Energiewerk | Emotionele Evenwicht | Meditatie & Visualisatie | Aromatherapie en Chakraleer. 

Ik voelde dat ik mij dieper wilde verbinden met energiewerk. Onverwerkte oude pijnen, emoties, trauma’s blijven vast zitten in ons lichaam. Ik voelde dat ik mij meer wilde verdiepen in deze onbewuste blokkades. Ik behaalde daarom mijn Reiki 1, gaf een jaar lang reiki sessies en behaalde vervolgens mij Reiki 2 diploma. 

Ik werk vanuit de holistische visie, waarbij onze mind – lichaam – emoties en energie als een geheel worden gezien. Als één van deze vier uit balans is, volgt de ander. Door hier bewust van te worden, een duik in het diepe te nemen, kan je als het ware de kern van het probleem ontwortelen. Waardoor er op lange termijn positieve verandering kan plaatsvinden. 

Ik ben zo blij dat je hier bent. Alles wat je hier vind is recht uit het hart gecreëerdIk ben hier om je te begeleiden, je unieke persoonlijke tools te geven die leiden naar het staan in je eigen kracht en het ontdekken van jouw inner glow. Zodat je volledig kunt zijn wie je bent, wie je wil zijn en het leven kan leven wat je voor ogen hebt. 

Liefs, Romane

~

Yes, ik blijf graag op de hoogte!

~

Ontvang in de nieuwsbrief persoonlijke verhalen, tips & tools omtrent zelfliefde, innerlijke kracht en innerlijke rust. *Je kunt je op elk moment uitschrijven.