energy healing

De kracht van reiki

Reiki is een Japanse behandelwijze die klachten op zowel mentaal, emotioneel, fysiek als spiritueel niveau ondersteund bij genezing.  Reiki is energie healing via de handen die krachtig, liefdevol en helend is. Het heft emotionele blokkades op die vast zitten in het lichaam. Daarnaast geeft het diepe ontspanning en gronding. Andere voordelen zijn onder anderen dat je minder beïnvloedbaar bent door externe factoren, je zelfverzekerdheid wordt vergroot, je intuïtie wordt versterkt en bij ziekte je lichaam sneller geneest

~

Een reiki behandeling is voor jou als je last hebt van...

⪢ Hoofdpijn
⪢ Maag- en darmkrampen
⪢ Vermoeidheid
⪢ Nek- en/of rugklachten
⪢ Klachten in benen, voeten en heupen
⪢ Klachten in handen, polsen en armen
⪢ Stress
⪢ Slapeloosheid
⪢ Burnout
⪢ Depressie
⪢ Verdriet
⪢ Boosheid
⪢ Angst (aanvallen)
⪢ Rouwverwerking
⪢ Concentratieproblemen 
⪢ Negatief zelfbeeld 

Meike van der Woude
Meike van der Woude
Read More
Ik kwam binnen in een super mooie ruimte waar je gelijk de fijne energie voelde. Ik werd warm ontvangen door Romane. Wat ik fijn vond is dat ze van tevoren uitlegde wat we gingen doen. Ik vond de energie van haar en de omgeving de hele tijd erg prettig. Ik kan dit echt aan iedereen aanbevelen om terug te komen in je lichaam 🤍 Zelf zou ik zeker nog een keer terug komen bij Romane! ​

Hoe werkt een reiki behandeling?

Ik werk via het originele Usui Systeem. Terwijl de cliënt gekleed op de behandeltafel ligt leg ik mijn handen op diverse plekken op het lichaam. De uitwerking van de energie is bij ieder persoon uniek. De energie die via de handen gegeven wordt, komt altijd terecht waar die nodig is om blokkades te verheffen.

De reiki behandelingen worden door mijzelf, Romane, gegeven in een prachtige studio in Den Haag. Toen ik mijn Reiki 1 diploma behaalde wist ik, dat wat ik zelf had ervaren en geleerd, zo graag wilde doorgeven aan anderen. Reiki is zo’n krachtige  manier van heling, het opent onbewuste blokkades en laat het weer stromen.

~
Reiki is niet in woorden te omschrijven, enkel te ervaren.

Neem een kijkje in de reiki studio

Tarieven

1 reiki healing sessie

88,88
  • 1x reiki healing sessie van 60 tot 70 minuten
  • koffie / thee / water

reiki healing pakket

333
  • 4x reiki healing sessies van 60 tot 70 minuten
  • koffie / thee / water
populair
De locatie

De reiki behandelingen worden gegeven in een prachtige studio in Den Haag. 

⪢Makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Tramhalte stopt voor de deur. 
⪢ Het is ook mogelijk om in de straat voor de deur te parkeren (betaald) of bij de Albert Heijn XL (eerste 2 uur gratis). 
⪢ Praktijkcentrum Vleugels is gevestigd aan de Elandstraat 77A in Den Haag.

~

Ja, ik wil reiki ervaren!