reiki healing
ervaar diepe ontspanning, verhef blokkades en kom in verbinding met je lichaam

☀ Wat is reiki? 
Reiki is een Japanse behandelwijze die klachten op zowel mentaal, emotioneel, fysiek als spiritueel niveau ondersteund bij genezing. Reiki is energie healing via de handen die krachtig, liefdevol en helend is. Het heft blokkades op die vast zitten in het lichaam. Daarnaast geeft het diepe ontspanning en gronding. Meer voordelen zijn onder anderen dat je minder beïnvloedbaar bent door externe factoren, je zelfverzekerdheid wordt vergroot, je intuïtie wordt versterkt en bij ziekte je lichaam sneller geneest

☀ Hoe werkt reiki?
Terwijl de cliënt gekleed op de behandeltafel ligt leg ik mijn handen op diverse energiepunten op het lichaam. De uitwerking van de sessie is voor iedereen uniek. De energie die via de handen gegeven wordt, komt altijd terecht waar die nodig is om blokkades te verheffen. Reiki is een zachte, liefdevolle en tegelijkertijd krachtige manier van heling.

De reiki sessies  worden door mijzelf, Romane, gegeven in een fijne studio in Den Haag. Toen ik mijn Reiki 1 diploma behaalde wist ik, dat wat ik zelf had ervaren en geleerd, wilde doorgeven aan anderen. Het is zó bijzonder om te zien hoe energie boekdelen spreekt en bij ieder op een unieke manier ontvangen wordt. Een jaar later behaalde ik mijn Reiki 2 diploma, waardoor er meer verdieping kan plaatsvinden tijdens de sessies en er nu ook afstandsbehandelingen mogelijk zijn. 

Reiki is niet in woorden te omschrijven, enkel te ervaren.

Een reiki behandeling is voor jou als je last hebt van..

⪢ Stress
⪢ Slapeloosheid
⪢ Burnout
⪢ Depressie
⪢ Verdriet
⪢ Boosheid
⪢ Angst (aanvallen)
⪢ Rouwverwerking
⪢ Concentratieproblemen 
⪢ Negatief zelfbeeld 

⪢ Hoofdpijn
⪢ Maag- en darmkrampen
⪢ Vermoeidheid
⪢ Nek- en/of rugklachten
⪢ Klachten in benen, voeten en heupen
⪢ Klachten in handen, polsen en armen

Een reiki behandeling is ook voor je als je..

⪢ Diepe ontspanning wil ervaren
⪢ Uit je hoofd wil komen
⪢ Dieper wil verbinden met je lichaam
⪢ Onbewuste emotionele blokkades wil verheffen 

Zo ervaarde zij de reiki sessies..

Jeanine
Jeanine
4 reiki sessies
Read More
Lieve Romane, wat een prachtige vrouw ben jij. Tijdens de sessies ervaarde ik een mooie fijne safespace. Alles mocht er zijn. Elke sessie voelde ik een diepere laag die aangeraakt werd. Er zijn in deze periode veel emoties losgekomen, daardoor heb ik veel dingen een plekje kunnen geven. Energie is gaan stromen en kwamen er ineens zoveel dingen op mijn pad. Puzzelstukjes vielen in elkaar. Heel bijzonder hoe ik bovenal zoveel rust ervaarde na de sessies. Aardend, meer in het hier en nu. Dankjewel voor de tijd die je nam na de sessie, om de informatie wat je had gevoeld uit te wisselen. Dit is een waardevol cadeau wat je aan jezelf mag geven. Voor mij life changing. Dankjewel voor deze bijzondere sessies!
Laidah
Laidah
1 reiki sessie
Read More
Het is nu een week geleden dat ik bij je langs ben geweest en ik heb zoveel duidelijkheid en helderheid in mn hoofd. ik voel me echt al stuken beter en kan eindelijk een beetje genieten van het leven zonder dat ik me constant druk maak over alles. Je bent zo een prachtig en mooi mens en ik ben dankbaar dat je me hebt geholpen ♥️ Ik raad iedereen aan om eens langs te gaan bij jou.
Esmé
Esmé
12 reiki sessies en kaartenreading
Read More
1 jaar geleden begon ik met de reiki sessies bij Romane. Ik heb het als heel fijn ervaren! De energie die je krijgt bij binnenkomst is al heel warm en liefdevol. Toen ik begon met reiki zat ik in een erg moeilijke periode voor mezelf. Na de sessies voelde ik me elke keer rustig en ontspannen. Dit heeft me enorm geholpen om terug bij mezelf te komen. Het is bizar hoe energie zo sterk kan werken! Romane is echt een heel lief en fijn persoon en neemt ook echt de tijd voor je. Ook na de reiki sessie, waarbij je rustig kan bespreken hoe je het hebt ervaren. Naast de reiki sessies heb ik ook een kaartenreading gehad. Dit was ook een bijzondere en mooie ervaring! Ik raad de sessies iedereen aan die behoefte heeft aan ontspanning of die dichter bij zichzelf wilt komen. Nogmaals enorm bedankt Romane, je hebt me echt geholpen door dit jaar heen! ♥️
Mariska
Mariska
1 reiki sessie
Read More
Romane, ik vond mijn eerste reiki sessie heel fijn om mee te maken bij jou. De ruimte voelde als een safe space en je aanwezigheid maakte de ruimte nog veiliger. Ik vond het heel bijzonder om mee te maken. Voor mij voelde de energie als warme golven die heen en weer bewogen, ik heb dit nog nooit eerder meegemaakt. Na de sessie namen we een moment om te reflecteren over de sessie en een kaartje te trekken. Ik vond je openheid en warmheid heel fijn en ik vind jou een heel bijzonder persoon. Ik hoop dat ik dat moment van veiligheid en geborgenheid vaker kan creëren in mijn leven. Dankjewel!

☀ Wie ben ik? 

Mijn naam is Romane en geef sinds 2021 reiki sessies. Ik heb zowel mijn Reiki 1 als Reiki 2 diploma behaald. 

Mijn eerste eigen ervaring met reiki was heel bijzonder. Ik kwam uit mijn hoofd en voelde de energie door mijn lichaam stromen. Ik voelde mij  geaard en diep ontspannen. Hoe meer reiki sessies  ik deed, hoe meer ik mij kon verbinden met mijn lichaam en intuïtie

Ik voelde diep van binnen dat ik deze ervaring  door wilde geven aan anderen. Ik kan het iedereen (met of zonder fysieke / psychische klachten) zo aanraden. Reiki is niet in woorden te omschrijven, omdat iedere sessie zo uniek is. Zelfs voor mij! Wat ik wel er wel over kan zeggen is dat het echt een cadeau is aan jezelf. 

Het komt vaak voor dat ik tijdens de sessie bepaalde boodschappen doorkrijg. Dit deel ik dan ook met alle liefde met je in de nabespreking. Reiki is zo’n mooie tool om onbewuste (emotionele) blokkades die we in ons lichaam hebben te verheffen. Reiki ondersteund ons zelfhelendvermogen (dat we allemaal in onszelf hebben) zowel op fysiek, psychisch en spiritueel niveau.

Ik geef de reiki sessies in een hele mooie studio in Den Haag.  Daarnaast geef ik ook reiki behandelingen op afstand. 

Zeker weten of een reiki behandeling iets voor je is?  Mail mij gerust! 

Tarieven

1x reiki healing sessie

88
88
  • 1x reiki healing sessie van 60 minuten
  • ontvang een inzichtkaart met boodschap
  • korte nabespreking met thee / water

1x reiki sessie + kaartenreading

134
  • 1x reiki healing sessie van 60 minuten
  • 1x kaartenreading van 30 minuten ontvang inzichten op thema's of vragen in je leven (dmv tarot en inzichtkaarten)
  • nabespreking met thee / water

reiki healing pakket

333
  • 4x reiki healing sessies van 60 minuten
  • ontvang een inzichtkaart met boodschap na elke sessie van een ander kaartendeck
  • korte nabespreking met thee / water

☀ Reiki op locatie 

De reiki behandelingen worden gegeven in een prachtige studio in Den Haag. 

⪢ Makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, de tramhalte stopt voor de deur.

⪢ Makkelijk bereikbaar met de auto. Gratis  parkeren (eerste 2 uur) bij de AH XL. Of betaald parkeren voor de deur. 

⪢ Adres: Elandstraat 77A in Den Haag (Praktijkcentrum Vleugels). 

 

 

 

☀ Reiki op afstand

⪢ Is de studio te ver of blijf je liever thuis, maar wil je toch reiki ervaren? Dit kan met een reiki op afstand behandeling.

Deze behandeling duurt 30 minuten. Stuur mij een berichtje om meer informatie te ontvangen over reiki op afstand. 

 

 

Neem een kijkje in de studio


Ja, ik wil reiki ervaren!