reiki energy healing sessies
☼ ervaar diepe ontspanning - verheft onbewuste blokkades - kom uit je hoofd in verbinding met je lichaam ☼

☀ Wat is reiki? 
Reiki is een Japanse behandelwijze die zowel mentaal, emotioneel, fysiek als spiritueel niveau ondersteund bij heling. Reiki is een hele zachte, liefdevolle en tegelijkertijd krachtige manier van heling via handopleggingen. Het biedt diepe ontspanning en gronding. Uit je hoofd, in diepere verbinding met je lichaam. Daarnaast heft (emotionele vaak onbewuste) blokkades op die vast zitten in het lichaam. Meer voordelen zijn o.a. dat je minder beïnvloedbaar bent door je omgeving of externe factoren, je zelfvertrouwen wordt vergroot, je intuïtie wordt versterkt en bij lichamelijke klachten je lichaam sneller geneest

☀ Hoe werkt reiki?
Terwijl je gekleed op de behandeltafel ligt leg ik mijn handen op diverse energiepunten op het lichaam. De ervaring en uiting van de sessie is voor iedereen uniek. De universele levensenergie die via de handen doorgegeven wordt, komt altijd terecht waar die het meest nodig is in het lichaam. 

De reiki sessies  worden door mijzelf, Romane, gegeven in een fijne studio in Rotterdam. Toen ik mijn Reiki 1 diploma behaalde wist ik, dat wat ik zelf had ervaren, wilde doorgeven aan anderen. Het is zó bijzonder om te zien hoe energie boekdelen spreekt en bij ieder op een unieke mooie manier ontvangen wordt. Een jaar later behaalde ik mijn Reiki 2 diploma, waardoor er meer verdieping kan plaatsvinden tijdens de sessies en er nu ook afstandsbehandelingen mogelijk zijn, zowel individueel als in groepen. 

Reiki is niet in woorden te omschrijven, enkel te ervaren.

*The reiki healing sessions are also available in English. 

Een reiki behandeling is voor je als je..

⪢ Diepe ontspanning wil ervaren
⪢ Uit je hoofd wil komen
⪢ Dieper wil verbinden met je lichaam
⪢ Onbewuste emotionele blokkades wil verheffen 
⪢ Intuïtie wil versterken en verdiepen
⪢ (Zelf) vertrouwen wil vergroten
⪢ Ondersteuning en verzachting wil ervaren in tijden van hartzeer en rouw
⪢ Een fijn rustmoment voor jezelf wil

Een reiki behandeling is ook voor jou als je last hebt van..

⪢ Stress
⪢ Slapeloosheid
⪢ Burnout
⪢ Depressie
⪢ Verdriet
⪢ Boosheid
⪢ Angst (aanvallen)
⪢ Concentratieproblemen 
⪢ Negatief zelfbeeld 

⪢ Hoofdpijn
⪢ Maag- en darmkrampen
⪢ Vermoeidheid
⪢ Nek- en/of rugklachten
⪢ Klachten in benen, voeten en heupen
⪢ Klachten in handen, polsen en armen

Zo ervaarde zij de reiki sessies..

Jeanine
Jeanine
4 reiki sessies
Read More
Lieve Romane, wat een prachtige vrouw ben jij. Tijdens de sessies ervaarde ik een mooie fijne safespace. Alles mocht er zijn. Elke sessie voelde ik een diepere laag die aangeraakt werd. Er zijn in deze periode veel emoties losgekomen, daardoor heb ik veel dingen een plekje kunnen geven. Energie is gaan stromen en kwamen er ineens zoveel dingen op mijn pad. Puzzelstukjes vielen in elkaar. Heel bijzonder hoe ik bovenal zoveel rust ervaarde na de sessies. Aardend, meer in het hier en nu. Dankjewel voor de tijd die je nam na de sessie, om de informatie wat je had gevoeld uit te wisselen. Dit is een waardevol cadeau wat je aan jezelf mag geven. Voor mij life changing. Dankjewel voor deze bijzondere sessies!
Laidah
Laidah
1 reiki sessie
Read More
Het is nu een week geleden dat ik bij je langs ben geweest en ik heb zoveel duidelijkheid en helderheid in mn hoofd. ik voel me echt al stuken beter en kan eindelijk een beetje genieten van het leven zonder dat ik me constant druk maak over alles. Je bent zo een prachtig en mooi mens en ik ben dankbaar dat je me hebt geholpen ♥️ Ik raad iedereen aan om eens langs te gaan bij jou.
Esmé
Esmé
12 reiki sessies en kaartenreading
Read More
1 jaar geleden begon ik met de reiki sessies bij Romane. Ik heb het als heel fijn ervaren! De energie die je krijgt bij binnenkomst is al heel warm en liefdevol. Toen ik begon met reiki zat ik in een erg moeilijke periode voor mezelf. Na de sessies voelde ik me elke keer rustig en ontspannen. Dit heeft me enorm geholpen om terug bij mezelf te komen. Het is bizar hoe energie zo sterk kan werken! Romane is echt een heel lief en fijn persoon en neemt ook echt de tijd voor je. Ook na de reiki sessie, waarbij je rustig kan bespreken hoe je het hebt ervaren. Naast de reiki sessies heb ik ook een kaartenreading gehad. Dit was ook een bijzondere en mooie ervaring! Ik raad de sessies iedereen aan die behoefte heeft aan ontspanning of die dichter bij zichzelf wilt komen. Nogmaals enorm bedankt Romane, je hebt me echt geholpen door dit jaar heen! ♥️
Mariska
Mariska
1 reiki sessie
Read More
Romane, ik vond mijn eerste reiki sessie heel fijn om mee te maken bij jou. De ruimte voelde als een safe space en je aanwezigheid maakte de ruimte nog veiliger. Ik vond het heel bijzonder om mee te maken. Voor mij voelde de energie als warme golven die heen en weer bewogen, ik heb dit nog nooit eerder meegemaakt. Na de sessie namen we een moment om te reflecteren over de sessie en een kaartje te trekken. Ik vond je openheid en warmheid heel fijn en ik vind jou een heel bijzonder persoon. Ik hoop dat ik dat moment van veiligheid en geborgenheid vaker kan creëren in mijn leven. Dankjewel!

☀ Wie ben ik? 

Mijn naam is Romane en geef sinds 2021 reiki healing sessies. Ik heb zowel mijn Reiki 1 als Reiki 2 diploma behaald. 

Mijn eerste eigen ervaring met reiki was heel bijzonder. Ik voelde dat ik uit mijn (te drukke) hoofd kwam en voelde de energie door mijn lichaam stromen. Ik voelde mij gegrond en diep ontspannen na de sessie. Ik had het gevoel dat ik meer verbonden was met mijzelf. Hoe meer reiki sessies ik deed, hoe dieper ik mij kon verbinden met mijn lichaam en mijn intuïtie werd versterkt. 

Ik voelde diep van binnen dat ik deze ervaring door wilde geven aan anderen. Ik kan het iedereen (met of zonder klachten) zo aanraden! Reiki is niet in woorden te omschrijven, omdat iedere sessie zo uniek is. Zelfs na meerdere sessies. De sessie en de uiting blijft uniek. Wat ik er wel over kan zeggen is dat het echt een cadeau is aan jezelf! 

Het komt vaak voor dat ik tijdens de sessie bepaalde boodschappen doorkrijg. Dit kan in de vorm van woorden, zinnen en beelden zijn. Dit deel ik dan ook met alle liefde met je in de nabespreking. Reiki is zo’n mooie tool om onbewuste (onverwerkte / onbewuste) blokkades die we in ons lichaam hebben  weer te laten stromen.

Reiki ondersteund ons zelfhelendvermogen (dat we allemaal in onszelf hebben) zowel op fysiek, psychisch en spiritueel niveau.

Ik geef de reiki sessies in een mooie studio in Rotterdam. Daarnaast geef ik ook individuele reiki behandelingen op afstand en groepsreiki healing sessies (vanaf 2 personen). Hieronder vind je alle sessies en pakketten op een rijtje. 

Zeker weten of een reiki behandeling iets voor je is?  Mail mij gerust! 

De reiki healing sessies:

1x reiki healing sessie (70 min)

88.88
62 *tijdelijke actie
 • 1x reiki healing sessie (60 minuten)
 • trek een inzichtkaart met boodschap
 • nabespreking met water / thee (10 minuten)

1x reiki sessie + ceremonieel drinken van cacao

143
116 *tijdelijke actie
 • 1x reiki healing sessie (60 minuten)
 • 1x ceremonieel drinken van cacao met geleide meditatie (30 minuten)
 • nabespreking met water / thee (10 minuten)

1x reiki sessie + kaartenreading

143
116 tijdelijke actie
 • 1x reiki healing sessie (60 minuten)
 • 1x kaartenreading van 30 minuten | ontvang inzichten op thema's of vragen in je leven (d.m.v tarot en orakelkaarten)
 • nabespreking na de reiki met warm kopje thee (10 minuten)

1x reiki sessie + cacao + kaartenreading

179
143 tijdelijke actie
 • 1x ceremonieel drinken van cacao met geleide meditatie (30 minuten
 • 1x reiki healing sessie (60 minuten)
 • nabespreking na de reiki met warm kopje thee
 • 1x kaartenreading | ontvang inzichten op thema's of vragen in je leven (d.m.v tarot en orakelkaarten) (30 minuten)

reiki healing pakket

333
245 tijdelijke actie
 • 4x reiki healing sessies van 60 minuten (t.w.v. 355 euro)
 • ontvang een inzichtkaart met boodschap na elke sessie van een ander kaartendeck
 • korte nabespreking met thee / water

☀ Reiki op locatie 

De reiki behandelingen worden gegeven in een rustgevende studio in Rotterdam

⪢ Makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, vanuit metrohalte Coolhaven is het nog 3 minuten lopen naar de studio. 

⪢ Makkelijk bereikbaar met de auto en gratis  parkeren voor de deur op een privé parkeer terrein. 

⪢ Adres: Pieter de Hoochweg 110 in Rotterdam.

Neem een kijkje in de studio


Ja, ik wil een reiki healing sessie ervaren!